Taksici Esnafı İstedi, Belediye Taksi Durağını Kapattı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taksici Esnafı İstedi, Belediye Taksi Durağını Kapattı
A
a

Bilecik'te Taksi Durağında Çalışan 5 Taksici Esnafı İş Yapamadıkları Gerekçesiyle Belediyeye Başvurması Üzerine Durak Kapatıldı. 5 Taksici Esnafı Kentteki Diğer Taksi Durağına Kayıt Olacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te taksi durağında çalışan 5 taksici esnafı iş yapamadıkları gerekçesiyle belediyeye başvurması üzerine durak kapatıldı. 5 taksici esnafı kentteki diğer taksi durağına kayıt olacak.
Bilecik merkeze 5 kilometre uzaklıkta bulunan YHT, TOKİ Orhangazi, İstasyon ve Soğuksu Mahalleleri ile Aşağıköy, Küplü ve Bekdemir köylerinde oturan binlerce kişiye hizmet veren İstasyon Gar Taksi durağı taksici esnafının istediği üzerine belediye encümen kararıyla kapatıldı. Kapatılan taksi durağında bulunan 5 taksici esnafı kentteki diğer taksi duraklarına dağıtılacağı bildirildi.
Ayrıca, bu taksi durağının kapanmasıyla bu başta YHT yolcuları ve civarda yaşayan binlerce kişinin mağdur olacağını söyleyen mahalle sakinleri, belediyeden taksi duraklarının kapatılmamasını istediler. Bu talep belediye encümeninde oy çokluğu ile kabul edildiği öğrenildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi