Ahmet Ataç 15 02 2024

Tabi ki bu böyle gitmeyecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tabi ki bu böyle gitmeyecek!
A
a

TFF 1. Lig maratonunun 19.haftasından, Elazığ mağlubiyeti ile ayrılan ve arka arkaya 4.yenilgiyi yaşayan Siyah kırmızılı takımda, moraller alt üst durumda.

Sütiş Eskişehir
TATLI SERT UYARDI
1-0’lık Elazığ yenilgisinin ardından Pazar gününü izinli geçiren ve dün tesislerinde Denizlispor maçı hazırlıklarına başlayan Eskişehirspor’da, antrenmanı yakından takip eden Sportif direktör İzzet Erdoğan, antrenmana çıkan futbolculularla yakından ilgilendi. 
Bazı oyunculara moral yüklemesi yapan Erdoğan, bazı oyuncuları ise Elazığ maçındaki hatalarından dolayı tatlı sert uyardı.

Antrenmanın başlamasının ardından gazetecilerle sohbet eden Erdoğan, göreve geldiklerinde takımın durumunun ortada olduğunu, yaşanan sıkıntıların bir bir ortadan kalkmasının ardından ise, yaşanan puan kayıplarını beklemediklerini söyledi.

ORTADA İKİ YENİLGİ GERÇEĞİ VAR
Sorunsuz bir şekilde ligin ikinci yarısına başladıklarının altını çizen Erdoğan, “Başarılı bir kamp dönemi, ardından sahamızda oynadığımız İstanbulspor maçıyla başlayan bir ikinci yarı vardı. Saha ve taraftarımız önünde oynadığımız maçta çok istekli bir takım vardı sahada. Öne geçmemize  maçta erken gelen beraberlik golü ile oyundan düşen bir takımın sahadan yenilgiyle ayrıldığını gördük.

Ardından ikinci maçımızda deplasmanda Elazığ ile karşılaştık ve bu maçta da kaçan gollerin hesabını yoktu. Son anda verilmeyen birde penaltımız var. Kalemizde gördüğümüz bir golle sahadan yenilgiyle ayrıldık.

Ortada galip gelebileceğimiz maçlarda alınan iki yenilgi gerçeği var. Bunun nedenlerini tabi ki futbolcularımızla konuşuyoruz. Ortada hiçbir sorun yokken, sergilenen mücadele, kaçan net gol pozisyonları, aşırı motivasyon gibi nedenleri araştırıyoruz.

SADECE BİR GALİBİYET
Baktığımız zaman arka arkaya alınan yenilgilerin takım üzerinde olumsuz bir etki bıraktığı, özgüven sorunu yaşattığını görebiliriz. Tabi ki bu böyle gitmeyecek. İhtiyacımız olan sadece ve sadece bir galibiyet. Bunu aldığımız taktirde, oyuncuların üzerindeki baskının kalkacağına inanıyorum. Bunu da Pazar günü deplasmanda oynayacağım Denizlispor maçında başaracağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi