Suriye’den acı haber: 1 şehit, 1 yaralı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Suriye’den acı haber: 1 şehit, 1 yaralı
A
a

Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı

Sütiş Eskişehir
Fırat Kalkanı Harekat Bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına PKK/PYD terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda bir asker şehit oldu, bir asker yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde PKK/PYD terör örgütü tarafından Suriye’deki TSK unsurlarına saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan 2 subay Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, diğer subay ise Gaziantep’e sevk edildi. Şehit askerin naaşı otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adlı Tıp Kurumuna gönderildi. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
Milli Savunma Bakanlığı'ndan şu açıklama yapıldı: "Zeytin Dalı Harekât bölgesinde, 4 Mayıs'ta PKK/YPG’li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır." 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi