Sürekli kendimizi satıyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sürekli kendimizi satıyoruz
A
a

Özel Oytun Türkoğlu, ilkokuldan başlayarak üniversitede ve iş hayatında insanın sürekli kendini

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
 Özel Oytun Türkoğlu, ilkokuldan başlayarak üniversitede ve iş hayatında insanın sürekli kendini sattığını belirterek, “Önemli olan kendimizi ne kadar iyi satıp satmadığımız” dedi.

Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü’nün düzenlediği ‘Sat Kendini - Kişisel Marka Olma ve Pazarlama’ adlı konferans Kongre Merkezi Kırmızı Salon’da gerçekleştirildi. Özel Oytun Türkoğlu’nun katıldığı etkinlikte öğrencilere üniversiteden iş hayatına kadar kişisel marka olma ve pazarlama sektörüyle ilgili bilgiler verildi. Özel Oytun Türkoğlu, konuşmasında bu konferansın konusu ve ismi gereği herkesin aklına önce paranın geldiğini ifade ederek, “ İlkokuldan başlayarak üniversitede, iş hayatında sürekli kendimizi satıyoruz. Neredeyse herkes kendini sevdirerek bir pazarlama yapıyor aslında ama asıl önemli olan kendimizi ne kadar iyi satıp satamadığımız” dedi.

TAKLİTTEN KAÇININ

Hayatta başkalarını taklitten mutlaka kaçınılması gerektiğini savunan Türkoğlu, önemli olanın insanın kendini doğru yansıtabilmesi olduğunu ifade etti. Türkoğlu, “ Ne iseniz o olun, iddialı olmaya çalışmayın ve arkasını dolduramayacağınız hiçbir iddiada bulunmayın” gibi tavsiyelerde bulundu. “Mutlaka herkesin bir kartviziti olmalı” diyen Türkoğlu, her yerde ve her zaman bu kartvizitlerin taşınması gerektiğini çünkü o kartvizitlerin insanın kendini tanıtmasının en kalıcı yolu olduğunu vurguladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi