Süper lig yürüyüşü başlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Süper lig yürüyüşü başlıyor
A
a

Transfer cezası ve büyük bir borç yüküyle sezona başlayan Eskişehirspor bugün sezonu açıyor.

Sütiş Eskişehir
Büyük bir özveri göstererek mevcut kadroyu koruyan Başkan Sinan Özeçoğlu ve transfer cezası olmasına rağmen takımın başına geçen Sergen Yalçın bugün ilk heyecanı yaşayacak.

Kayyum tehlikesi atlatıldı
Kaybedilen Süper Lig şansının ardından büyük bir kaos yaşayan Eskişehirspor yeni sezona birçok sıkıntı içinde giriyor. 3 kez seçimi ertelenen hatta kayyum tehlikesi ile karşı karşıya kalan Eskişehirspor’a sahip çıkan Sinan Özeçoğlu oldu. Büyük bir özveri gösteren Özeçoğlu en zor günde elini taşının altına koydu.

İlk sürpriz transfer yasağı
Başkan Sinan Özeçoğlu ve yeni yönetime ilk sürpriz transfer yasağı oldu. Halil Ünal yönetimi transfer cezasını kamuoyuyla açıklamadı. Özeçoğlu yönetimi tam transferde düğmeye basacakken bir anda transfer cezasıyla karşı karşıya kaldı. Ne yazık ki yönetim tek çareyi mevcut kadroyu korumakla aradı ve bunda da başarılı oldu.

Yollar tekrar birleşti
Özeçoğlu, eski kadroyu 2-3 kayıpla elde tutmayı başardı ve hoca arayışına girdi. Bunların kimi Süper Lig’de çalışmak, kimi de transfer yasağı nedeniyle teklifleri kibarca geri çevirdi. Ancak bunların içinde Sergen Yalçın ikna edilerek takımın başına geçti. Yalçın, böylece futbolculuk kariyerini noktaladığı Eskişehirspor’a 10 yıl aradan sonra geri döndü.  

İlklerin maçı
Bu sezon kurtuluş mücadelesi verecek olan Eskişehirspor bugün yeni sezonun ilk maçında İstanbulspor ile karşılaşacak. Siyah Kırmızılı yönetim ilk resmi maçında galibiyet arzuluyor. Yeni teknik direktör Sergen Yalçın’da, futbol oynadığı eski takımı İstanbulspor’a karşı rakip olarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yer: Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu
Saat: 21.00
Hakem: Bahattin Şimşek
Yayın: bein Sport 81. Kanal
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi