Süper Lig'e geliyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Süper Lig'e geliyoruz
A
a

Süper Lig yolunda emin adımlarla yürüyen Nesine.com Eskişehir Basket, 4’lü Final’in ikinci maçında Bursaspor Durmazlar ile mücadele etti. Büyük bir heyecan içinde geçen karşılaşmayı Potanın Şimşekleri 74-81’lik skorla kazandı.

Sütiş Eskişehir
İlk sayı Marshall’dan

Dev Adamlar Bursaspor Durmazlar maçına Yunus Emre Sonsırma, Josh Duncan, Buğrahan Tuncer, Sean Marshall ve Cemal Nalga ilk 5’i ile başladı. Hava topunu alan Cemal temsilcimize ilk hücumu kazandırdı. Sean Marshall’ın kaydettiği 2 sayılık basket ile de sayı perdesini temsilcimiz açtı. İlerleyen dakikaları başa baş bir şekilde devam ederken periyodun bitimine 1 dakika kala Bursa temsilcisi ilk kez öne geçti ve skoru 21-19 yaptı. Ancak Devler öne geçmeyi bildi ve ilk çeyrek 21-23 Eskişehir Basket’in üstünlüğü ile bitti.



İpleri elimize aldık

İkinci çeyrek başladığında uzunca bir süre iki takım da sayı kaydedemedi. İlerleyen dakikalarda ise maçın ilk sayısında olduğu gibi ikinci çeyreğin ilk sayısı da temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket’ten geldi. Evren Büker kaydettiği 2 sayılık atışla skoru 21-25’e getirdi. Bu sayının ardından potada müthiş bir çekişme yaşandı. Periyot boyunca her iki takım da birbirine üstünlük kurmaya çalışsa da başarılı olamadı. İlk yarının bitimine dakikalar kala temsilcimiz ipleri eline aldı ve Eskişehir Basket 3. çeyreğe 36-41’lük üstünlükle gitti.


Büyük çekişme yaşandı

İlk iki çeyreğin aksine 3. Periyot Bursa ekibinin basketiyle açıldı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği periyotta Dev Adamlar defalarca geri düşse de art arda bulunan sayılarla rakibine 7 sayı fark atarak periyodu 56-60 önde tamamladı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı son çeyrekte Potanın Şimşekleri farkı 12 sayıya kadar yükseltti. Geri kalan dakikalarda Bursaspor Durmazlar sayı kaydetse de Devler oyunun kontrolünü bırakmadı. Temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket rakibi Bursaspor Durmazlar’ı 74-81’lik skorla yenmeyi başardı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi