Sultandağı’Nda Şehit Aileleri Ve Gaziler Kenetlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sultandağı’Nda Şehit Aileleri Ve Gaziler Kenetlendi
A
a

Afyonkarahisar’In Sultandağı İlçesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Şube Hizmet Vermeye Başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube hizmet vermeye başladı.
Kentte şehit ailelerinin, gazi ve yakınlarının en büyük destekçisi olan ve güven kapısı haline gelen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği giderek büyümeye devam ediyor.
Derneğin Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın girişimleri sonucu Sultandağı şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ömer Tekeş, Sultandağı Kaymakamı Murat Demirbilek, Çobanlar Kaymakamı Mücahit Öztürk, Afyonkarahisar Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümlü, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Sandıklı Temsilcisi Yusuf Akın, Bolvadin Temsilcisi Mustafa Kocatürk, 100’e yakın şehit ailesi, gaziler ve ilçe protokolü katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan ve dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Kumartaşlı, tüm katılımcılara teşekkür ederek dernek tarihçesi hakkında bilgi verdi.
Dualarla yapılan açılış sonrasında Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Sultandağı Şubesinde bir araya gelen protokol üyeleri ve şehit aileleri ile gaziler sohbet edip, sorun, talep ve önerilerini dinlediler.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi