Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu’Nda Tamirat Ve Tadilat Çalışmalarını İnceledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu’Nda Tamirat Ve Tadilat Çalışmalarını İnceledi
A
a

Müdür Başyiğit, Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulunda Tamirat Ve Tadilat Çalışmalarını İnceledi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek okulda devam eden tamirat ve tadilat işlemlerini yerinde inceledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, İnşaat Emlak Şube Müdürü İslam Aktepe ile birlikte Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyarette, okulda devam eden tamirat ve tadilat işlemlerini inceleyen Müdür Hasan Başyiğit, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Öğrencilerin her zaman daha güçlü, daha güzel, daha ferah dersliklerde eğitimlerine devam edebilmelerini arzu ettiklerini ifade eden Müdür Başyiğit, birçok okulda olduğu gibi Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulunda da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Okuldaki incelemelerinin ardından Başyiğit ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Aktepe, okulun spor salonuna geçerek buradaki bakım ve onarım çalışmalarını incelediler. Yaz kursları çerçevesinde okul spor salonunda öğrencilerin katılımıyla devam eden voleybol antrenmanlarını da izleyen Müdür Başyiğit, antrenman arasında öğrencilerle sohbet etti.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi