Türkiye’De Huzurevleri, Engelli Ve Bakımevlerinde Kalan Yaşlılar İle Birlikte 81 İlde Olduğu Gibi Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde De Evde Sağlık Hizmetlerine Kayıtlı 90 Yaş Ve Üstü Vatandaşların Aşılanmasına Evlerinde Başlandı.
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde de evde sağlık hizmetlerine kayıtlı 90 yaş ve üstü vatandaşlara evlerinde korona virüs (Covid-19) aşısı vurulmaya başlandı.
Şuhut Devlet Hastanesi sağlık personellerinden oluşan ekipler evde sağlık hizmetlerine kayıtlı 90 yaş ve üstü hastalara Covid-19 aşısı uygulanmaya başlandı. Önce sağlık kontrolünden geçirilen 90 yaş ve üstü vatandaşlara daha sonra aşıları uygulandı. Uygulama sonrasında da aşılama yapılan vatandaşlar yarım saat gözetim altında tutuldu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA