Ahmet Ataç 15 02 2024

Suat Kaya: Kimseye yalvarmayacağız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Suat Kaya: Kimseye yalvarmayacağız!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Suat Kaya, 1-1 sona eren Kırşehir Belediye maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Kaya, “İçinde biraz Eskişehirspor’u hisseden üst kademedeki gönül verenler… Transfer tahtasını açmamız lazım. Kimse Eskişehirspor’u terk etmesin, biz terk etmeyeceğiz” dedi.

Sütiş Eskişehir
“Maça baskılı başladık” diyerek sözlerine başlayan Kaya, “Pres neticesinde golü bulduktan sonra ilk yarının sonuna kadar iyi de savunma yaptık. İkinci yarı yine dengeliydik. Oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Bilhassa orta sahadaki oyuncular fazla yoruldu. Bir duruş hatasından gol yedik. Savunmayı iyi yaparken gol yedik. Bu bizi üzdü. Hemen akabinde öne geçmek için yeniden baskıyı kurduk. Yaptığımız değişiklikler saha içinin biraz canlanmasına neden oldu. Birkaç tane vuruş denemesi başarısız oldu. En sonda da Onur Bayramoğlu’nun tam şut çekecekken ayağı kaydı” dedi.

Herkesten yararlanıyoruz
Deneyimli teknik adam, “Puan puandır diyoruz. Üzülüyoruz. Birçok şeyle mücadele ediyoruz. Saha içinde saha dışında yaptığımız mücadele hakikatten takdire şayan. Yönetim başta başkan olmak üzere inanılmaz çalışıyorlar. Hem transfer tahtasını açmak için uğraşıyoruz hem de elimizdeki oyuncuları maksimum seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Bugün Ömer Faruk’tan faydalandık. Hasan Alp’ten faydalandık. Yarın başkasından da faydalanmaya çalışacağız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz puanı toplamaya çalışacağız” diye konuştu.

Fişi çekebilirdik
Net fırsatları kaçırdıklarını söyleyen Kaya, “Tolga Yakut biraz daha Tolga olsaydı fişi çekebilirdi. Ama yoruldu. Berkay geçen hafta dinlenmesine rağmen ilk yarı aldığı darbe nedeniyle kendisi çıkmak istedi. Ben huzurluyum. İçim rahat. Bu oyuncularla toplanacak olan her şeyi toplamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kimseye yalvarmayacağız
Kaya, “Kimseye yalvarmayacağız ama içinde biraz Eskişehirspor’u hisseden üst kademedeki gönül verenler… Transfer tahtasını bir hafta içinde açmamız lazım. Transfer yapmamız lazım. Kimse Eskişehirspor’u terk etmesin biz terk etmeyeceğiz. Mücadele eden çocukların benim evimdeki çocuklardan farkı yok. Onlar da öyle hissetmeli. Kendi çocuklarından farklı hissetmemeli. İnşallah başaracağız” diyerek sözlerini noktaladı.
Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
suat 8 Aralık 2021 14:04

kardeşim şekile gerek yok.taraftar senden tecrübeli bilmem anlatabildim mi!

2 1 Cevap Yaz
gökhan çatal 7 Aralık 2021 23:44

trabzon dosyasını kapatmak en çok halil ünala yakışırdı.

0 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi