Eskişehirspor camiası isyan etti! Bu kadar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor camiası isyan etti! Bu kadar...
A
a

Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor, Nazilli Belediyespor karşılaşmasında 3 puanı kaçıran taraf oldu. 6 net gol fırsatından yararlanamayan Es Es 1 puana razı oldu. Maç sonunda Es Es camiası ‘Bu kadar gol kaçar mı?’ diye isyan etti

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Eskişehirspor, Nazilli Belediyespor karşılaşmasında 3 puanı kaçıran taraf oldu. 6 net gol fırsatından yararlanamayan Es Es 1 puana razı oldu. Maç sonunda Es Es camiası ‘Bu kadar gol kaçar mı?’ diye isyan etti.

Golsüz eşitle bitti
Eskişehirspor, puan ya da puanlar için gittiği Nazilli Belediyespor deplasmanında galibiyeti kaçırdı. Kritik maçın ilk yarısında Hasan Alp ve Onur Arı ile ceza sahası içinde net fırsatları kaçıran Siyah Kırmızılı ekip ilk yarıda fişi çekebilirdi. Ancak Şimşekler, soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

Saç baş yoldurdular
İkinci yarının ilk 15 dakikasında Eskişehirspor tam 4 net gol fırsatı yakaladı. Onur Bayramoğlu ile 2, Onur Arı ve Bartu Göçmenle %99’luk gol pozisyonlarından yararlanamayan Şimşekler 1 puana razı oldu. Kaçan gol pozisyonları yüzünden Eskişehirspor taraftarları adeta saç baş yoldu.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartallı 15 Aralık 2021 10:58

Yapacak bir yorum yok. SÖZÜN BİTTİĞİ YER!

0 2 Cevap Yaz
Fatih 14 Aralık 2021 18:50

Golcu oyuncuların en büyük özelliklerinden bir soğukkanlı olmalarıdır.Önsekileri kuvvetli,topu nereye vuracaklarını bilirler.Kalecinin kucağına veya tribünlere atmazlar.

1 6 Cevap Yaz
pompeo

yavas yavas ögrenicekler aabisi ... ögrenecekler ...

0 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi