Su Birikintisi Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Su Birikintisi Sürücülere Zor Anlar Yaşattı
A
a

Afyonkarahisar’Da Öğleden Sonra Başlayan Sağanak Yağış Hayatı Olumsuz Etkilerken Üç Şeritli Olan Afyonkarahisar-Konya Karayolunun Bir Bölümü Yağmur Sularıyla Dolarak Sürücülere Zor Anlat Yaşattı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da karayolunda su borusu patlayınca sürücüle zor anlar yaşadı. Polis yolda güvenlik önlemi alırken, yolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı.
Olay, Afyonkarahisar-Konya karayolunda meydana geldi. Yolda sur birikintisi olduğunu ve kazaya sebebiyet vereceği yönünde çok sayıda ihbar alan polis ekipleri Gümüşkent Kavşağı yakınlarına geldiklerin yolda büyük bir su birikintisi olduğunu fark etti. Ardından yolun bir kısmını dubalarla kapatan ekipler araçların su birikintisine girmesinin önüne geçti. Ardından bölgeye gelen belediye ekipleri patlayan su borusuna müdahale etti. Yaşanan su patladığından dolayı sürücüler kısa süreli de olsa zor anlar yaşarken, bir süre yolda trafik tek şeritten sağlandı. Herhangi bir kazanın olmadığı olayda yoldaki trafik yaklaşık 1 saat sonra normale döndü.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi