Stadın ismi Firuz Kanatlı olsun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Stadın ismi Firuz Kanatlı olsun
A
a

Son yolculuğuna uğurlanan Eti Şirketleri Onursal Başkanı Firuz Kanatlı’nın evinin önünde toplanan Siyah-Kırmızılı taraftarlar atkı bıraktı. ETB Başkanı Murat Diri, “Firuz Kanatlı adının sonsuza dek yaşatılması için stadın adı Eskişehir Firuz Kanatlı Stadyumu olmalı” dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şükranlarını sundular
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri önderliğinde toplanan Es Es taraftarı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı öncesi merhum Firuz Kanatlı’nın evinin önüne Eskişehirspor atkıları bıraktı. ETB Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada, rahmetli Firuz Kanatlı’ya şükranlarını sunmak için evinin önüne atkı bıraktıklarını belirtti.

“İyilikleri saymakla bitmez”
ETB Başkanı Diri, “Merhum büyüğümüz Firuz Kanatlı’yı anmak, biraz olsun ona şükranlarımızı dile getirmek için toplandık. Yıllarca Eskişehir ve Eskişehirspor’a çok büyük destek verdi. Yaptığı iyilikler saymakla bitmez. Bizler de Eskişehirspor taraftarları olarak bugün onun evinin önüne gelip atkı bırakmak istedik. Bu, maçtan sonra da devam edecek. Gelen arkadaşlarımız buraya atkısını bırakarak bir nevi ona olan minnet borcumuzu ödeyelim bu şekilde ses getirelim istedik” ifadelerini kullandı.

“Yıllarca destek verdi”
Açıklamalarına devam eden Murat Diri, Firuz Kanatlı’nın adının sonsuza kadar yaşatılması için yeni stadyumun adının Firuz Kanatlı Eskişehir Stadyumu olması gerektiğini belirtti. Diri ayrıca, “İnşallah Firuz babamızın adını sonsuza dek yatacağız. Kulüp yöneticilerimize veFiruz Bey’in oğlu sayın Firuzan abimize sesleniyoruz. Firuz babamız Eskişehir ve Eskişehirspor’a yıllarca destek verdi. İnşallah stadımızın adı da Firuz Kanatlı Eskişehir Stadı olur” şeklinde konuştu.

“Manevi boyutu daha önemli”
Yeni Stadın isminin Eskişehir Firuz Kanatlı Stadyumu olmasını canı gönülden istediklerini söyleyen Diri, “Stadımızın ismi hakkında tartışmalar yaşanırken Eskişehirimize mal olmuş böyle büyük bir insanı sonsuza dek yaşatmak bizim boynumuzun borcu. Umarım kulüp yöneticileri ve Kanatlı ailesi bu sesimize kulak verir. Bizim için bu işin manevi boyutu daha önemli. Umarım Firuz babayı bu şekilde sonsuza dek yaşatırız” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından toplanan Eskişehirspor taraftarları Kızılcıklı’da bulunan evin çitlerine Eskişehirspor atkıları bağladılar.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adalet kokten cıfteleer 24 Ekim 2017 19:28

Selam eleykum her ze evet olsun

2 0 Cevap Yaz
ARDA 23 Ekim 2017 14:57

ELBETTE YAKIŞIR Eskişehirde kazanıp eskişehirde vergisini veren eskişehirde yaşayan eskişehirliye iş veren tek firmadır heralde.

1 2 Cevap Yaz
İlker oz 22 Ekim 2017 23:42

Murat diri kardesim.bizim stadimizin ismi ulu onderimiz ATATURK un ismiyle guzel ve bu da boyle kalmali.merhum firuz kanatli babamizin ismi tribunlerden birine verilebilir

0 7 Cevap Yaz
ES ES 66 22 Ekim 2017 22:40

Stadımızın tek ismi vardır oda '' ESKİŞEHİR ATATÜRK ''.stadıdır Firuz bey Eskişehir'in duayen bir büyüğüdür ona saygımız ve sevgimiz sonsuz onun adını başka bir yerde yaşatalım daha güzel olur.

0 5 Cevap Yaz
Ukab UKABE 22 Ekim 2017 19:59

Neden olmasın, yakışır,

5 1 Cevap Yaz
Diriii 22 Ekim 2017 18:02

Diri bir turlu degistirtemedin su stadin ismini!!Biz adindan taraftar olarak cok mutluyuz..Senin arkasinda durdugun kayirdigin adamlar yardim yapacak hala bekliyoruz!!kızılcıklı gittiği gün taraftar bitmistir gözümde!!Insallah en yakin zamanda geri gelirlerde tribün izleriz!!!!!siyasetten cok!

1 5 Cevap Yaz
Mehmet 22 Ekim 2017 17:04

Öneriyi mantıklı buldum ama ETİ adı dahaçok şehrimizle bütünleşir. Değerlerimize sahip çıkmalıyız. Allah gani gani rahmet eylesin.

3 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi