Spor Çalıştayı Sona Erdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Spor Çalıştayı Sona Erdi
A
a

Spor Çalıştayı Sona Erdi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen spor çalıştayı sona erdi.
Çalıştay çerçevesinde şehirde spor, engelli sporları, okul sporları, Belediye Kütahyaspor, kulüplerin beklentileri, yapılabilecekler ve öneriler konuşulup fikirler ortaya kondu. Çalıştayın birinci oturumunda “Kütahya’da Herkes İçin Spor”, ikinci oturumunda “Kütahya’da Okul Sporları”, üçüncü oturumunda “Kütahya’da Engelliler ve Spor”, dördüncü oturumunda “Belediye Kütahyaspor’da Sürdürülebilir Başarı” konuları ele alındı.
Çalıştay, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı’nın oturumlarda moderatörlük yapan Mustafa Demirdağ’a teşekkür plaketi vermesiyle sona erdi.
Belediye Kütahyaspor’un rahmetli başkanı Cahit Özel’in de anıldığı çalıştaya; Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürü İsmail Şen, Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren ile ekibi, akademisyenler, spor kulübü yöneticileri, eski sporcular ve antrenörler ile çok sayıda davetli katıldı.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi