Sözleşme imzalandı! İşte Es Es'i izlemenin fiyatı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sözleşme imzalandı! İşte Es Es'i izlemenin fiyatı...
A
a

Eskişehirspor ile beIN Media Group arasında yayın paketi anlaşması gerçekleştirildi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor ile TFF 1.Lig’in yayın haklarına sahip olan DIGITURK arasında yayın paketi anlaşması imzalandı.


Eskişehirspor Başkan Vekili Erdal Şahbaz, İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Altan Begiter, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, İdari Direktör Ayhan Taşçı, Digiturk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek, İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Eskişehir Özateş Yetkili Bayii Hakan Ateş ve Eskişehir Bayii Yöneticisi Koray Tüccar’ın katılımıyla bugün Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen, lansman tanıtım toplantısı ile kampanya başladı.


Kulüp ile BeIN SPORT arasında yapılacak işbirliği ile maddi kaynak yaratılması hedeflenen kampanya detayları şu şekilde;

ESKİŞEHİRSPOR'un maçlarını izlemek üzere satın aldıklarında ilk 3 ay için sadece 13,50 TL ödeyecek. 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de 27,00 TL’lik bir ücret ödeyerek ESKİŞEHİRSPOR’un 2017-2018 sezonunda oynayacağı maçları izleyebilecek. Bunun yanında ilk 2 ay Süper Lig maçlarının yayınını da ücretsiz izleyebilecek. Kampanya Türkiye genelini kapsayacak yayıncı kuruluş DIGITURK ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde ESKİŞEHİRSPOR’a gönül vermiş sporseverler maçları evlerinde düşük bir miktar ödeyerek izleyebilecek.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
galip 18 Ocak 2018 21:39

taraftar bein sport a abone olup lig maçı izleyecek te oradan üç beş kuruş gelecek..olacak bir iş değil buradan bir şey gelmez..çünkü zaten lig maçını seyredenler önceden abone oldular..

0 2 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 17 Ocak 2018 19:32

Hadi bakalım

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi