Ahmet Ataç 15 02 2024

Sorunlar CHP iktidarı ile son bulacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sorunlar CHP iktidarı ile son bulacak
A
a

CHP Milletvekili Adayları Dr. Jale Nur Süllü, Nuray Akçasoy ve Engin Çakmak, Asarcıklı Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnafın sorunlarını dinledi.

Sütiş Eskişehir
Ülkede bugüne kadar esnafın sorunlarının göz ardı edildiğini belirten adaylar CHP İktidarında sorunların sona ereceğini söyledi.

Asarcıklı Caddesi esnaf ziyaretlerinde CHP’nin esnaf politikalarını anlatan adaylar “Esnaf siftah yapmadan dükkan kapatıyor, tüm ziyaretlerimizde kepenkleri kapalı boş dükkanlar görüyoruz. Hakça bölüşülen bir ülkede, vatandaş da esnaf da kazanacak. Esnafımız için hayati derece öneme sahip sorunları çözeceğiz. Ruhsatlandırma işlemlerinin esnaf odaları tarafından yapılmasını sağlayacağız. Emekli olmuş ancak işine devam eden esnafın Sosyal Güvenlik Destek primini kaldıracağız. güvenlikte norm ve standart birliğini sağlayarak, esnaf aleyhine olan farklılıkları ortadan kaldıracağız. Esnafa yıllık ödediği vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullandıracağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alper 13 Haziran 2018 13:30

Çakmak kardeş sen bu güne kadar devlete sırtını dayamaktan başka hangi duvara çivi çaktın. Mesela bir işletmeyi kar zarar dengesini koruyarak idare ettinmi.?

0 0 Cevap Yaz
YİRMİALTI 13 Haziran 2018 09:47

EY CHP 12 SENE BU MİLLETE YAPTIĞINIZ SOSYOLOJİK, KÜLTÜREL, EKONOMİK EZİYETLERİ TEKRARLAMAK İÇİN Mİ GELMEK İSTİYORSUNUZ HAYDİ BAŞKA KAPIYA

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi