Ahmet Ataç 15 02 2024

Sonuna kadar oyuncularımın arkasındayım!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sonuna kadar oyuncularımın arkasındayım!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, bugün oynanacak olan Adanaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Özer, “Eskişehirspor gemisini terk etmeyen, karakterli ve düzgün bir futbolcu grubuyla çalışıyorum, onların sonuna kadar arkasındayım. Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: TFF 1. Lig’in ilk haftasında deplasmanda alınan 1-0’lık Ankaraspor mağlubiyeti ile sözlerine başlayan Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Ankaraspor karşısında beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maça genel olarak baktığımızda en az 5 tane %100’lük gol pozisyonumuz var. Duran toptan yenilen gol ve son 15-20 dakika risk aldıktan sonra verdiğimiz birkaç pozisyon dışında bölüm bölüm iyi bir futbol ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.
Adanaspor karşısında, Ankaraspor yenilgisini telafi ederek 3 puan almak için çabalayacaklarına değinen Özer, “Göreve geldiğimizden itibaren üçüncü bölgede sıkıntı yaşadığımız bir gerçek ancak bunları takım içerisinde halletmeye çalışıyoruz. Maç sonrası analizlerimizde oyuncularımıza artılarımız ve eksilerimizi anlattık. Bu veriler ışığında Adanaspor karşısında geçtiğimiz haftayı telafi etmek ve 3 puan almak için sahada olacağız” dedi.

"Taraftarın ateşini hissedeceğiz"
Taraftar desteğini kalplerinde hissettiklerine de parantez açan Özer, “COVID-19 sebebiyle taraftarımızdan yoksun olarak bir iç saha maçı oynayacağız. Belki yanımızda olamayacaklar ancak kalbimizdeler, içimizde onların ateşini hissedeceğiz. Bahane üretmeden, şartlar ne olursa olsun terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Eskişehirspor gemisini terk etmeyen, karakterli ve düzgün bir futbolcu grubuyla çalışıyorum, onların sonuna kadar arkasındayım. Tüm oyuncularıma inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bilek26 19 Eylül 2020 08:08

Başka takıma giden karekterli ve düzgün olmayan mı ne diyor bu adam, ettiği laf nereye gidiyor bilmiyor mu? Bu hoca hemen değiştirilmeli geldiğinden beri hep aynı.

1 2 Cevap Yaz
Raykentli 18 Eylül 2020 21:17

Hocam şu Halil İbrahim düşünceni kafandan sil yoksa kendi gidiş biletini kesiyorsun dikkat et

1 2 Cevap Yaz
bilek26

ZATEN HALİL İBRAHİMİ SOKUP ONURU ÇIKARDI EN ÖNEMLİ GOL POZİSYONUMUZ SERBEST VURUŞTA TOPU DIŞARI VURDU

0 1
Den.Faruk 18 Eylül 2020 19:07

Talipleri çıkmadı,çıksaydı bi dakika beklemezlerdi, aynı senin gibi

0 6 Cevap Yaz
eses 18 Eylül 2020 17:20

bu oyuncuların arkasında geçen sene neden durmadın ...çocukları anlaşmıyorlar diye oynatmayan ben miydim acaba bak şimdi kendimden kuşku duydum..boş ver bu akşam Adana maçından sonra gidersin zaten....

1 2 Cevap Yaz
Gafur 18 Eylül 2020 14:30

İbrahim Halil'den bi cacık olmaz hocam.Bunu yaz bi kenara.Ümit veren gençler var ancak çok çalışmadan başarının gelmeyeceğinin farkında değiller.

2 4 Cevap Yaz
Cesar 18 Eylül 2020 13:55

Peki oyuncular sana inanıyor ve güveniyor mu hoca?

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi