Son dakika! MHP'de Ankara için Melih Gökçek iddiası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Son dakika! MHP'de Ankara için Melih Gökçek iddiası!
A
a

Son dakika: MHP kaynakları, Mart 2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski belediye başkanı Melih Gökçek'in aday gösterileceğini açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Son dakika haberi... MHP kaynakları, Mart 2019 seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için eski belediye başkanı Melih Gökçek'in aday gösterileceğini açıkladı. 

Cumhur İttifakı’nın dün resmen askıya alınmasının ardından MHP’den flaş bir hamle geldi. MHP’li kaynaklar yerel seçimlerde Ankara’dan, Melih Gökçek’i aday göstermek istediklerini açıkladılar. İddia, MHP’nin basın bürosu tarafından da doğrulandı.

1994’DEN BERİ BAŞKANDI, GEÇEN SENE İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDI

Melih Gökçek son yerel seçimlerde AKP’nin adayı olarak başkanlık koltuğuna oturmuş, geçtiğimiz yıl Ekim ayında ise Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası görevinden istifa etmişti. Gökçek, 1994’den beri Ankara’nın belediye başkanıydı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selim 26 Ekim 2018 13:06

Melih gökçek bundan bonra değil belediyeye başkan herhangi bir köye korucu bile olamaz. Çünkü dün akşam hayatı yazıcı ne dedi biz onu durup dururken görevden almadık dedi.????????????.

0 0 Cevap Yaz
Mehmet 24 Ekim 2018 13:06

AKP kırıntılarını MHP ye kimse yamamaya kalkmasın. Ankara için vatanı milleti için çalışacak binlerce ülkücü var. Millet bıktı artık AKP den , kan ağlıyoruz. Çarşı pazar haram oldu. Zengin daha zengin, fakir evine ekmek götürebilmenin derdinde.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi