Şoke eden kartlar! Yılbaşı tatiline erken çıkacaklar...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şoke eden kartlar! Yılbaşı tatiline erken çıkacaklar...
A
a

Boluspor maçında iki futbolcu sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Bu kartlarla yılbaşı tatiline erken çıkma fırsatı yakalayan oyuncular taraftarın tepkisini topladı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'da Bolu deplasmanında gereksiz yere sarı kart gören Bruno Mezenga ve Chico Ofoedu lk yarının son maçında cezalı duruma düştü. Adanaspor karşısında oynayamayacak olan iki futbolcu böylece yılbaşı tatlne erken çıkma fırsatı yakaladı (!) 

KORKULAN OLDU 

Kritik Boluspor maçı öncesinde 4 isim kart sınırındaydı. Geride kalan maçlarda 3’er sarı kart gören Kaptan Erkan Zengin, Chico Ofoedu, Dorukhan Toköz ve Bruno Mezenga, Bolu maçında kart gördüğü takdirde, ilk devrenin son maçı olan Adanaspor’a maçında forma giyemeyecekti. Maalesef korkulan oldu. Karşılaşmada dakikalar 9’u gösterirken hava topunda yaptığı faul sonrası sarı kart gören Bruno Mezenga, Adanaspor maçında cezalı duruma düştü. Uzatma dakikalarında rakibini faulle durduran Ofoedu da gördüğü sarı kart sonrası cezalı duruma düştü. Her iki oyuncu da sarı kartlarıyla tepki topladı.

Boluspor: 3 - Eskişehirspor: 0

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fiko 17 Aralık 2017 19:09

Sahada ruh gibi gezdiler..taraftar ve yonetimin sinerjisi ters tepti..zaten formalardan belliydi maglubiyet

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi