Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sokak Hayvanları Unutulmadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sokak Hayvanları Unutulmadı
A
a

Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Sokak Hayvanları Unutulmadı

Sütiş Eskişehir
Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediye olarak sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda sokak hayvanlarını aç ve susuz bırakmayacaklarını belirtti.
Başkan Şahin, şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da can dostları olan sokak hayvanlarını en güzel şekilde hayatlarını sürdürmeleri için Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin büyük bir gayretle çalıştığına vurgu yaptı. Bugün ve yarın sürecek olan kısıtlama nedeniyle şehrin birçok noktasında yer alan besleme noktalarına mama ve su bıraktıklarını kaydeden Başkan Şahin, şunları söyledi:
‘’Bilecik Belediyesi olarak sokak hayvanlarını kış mevsiminin olumsuzluklarından etkilenmemeleri için yüzü aşkın noktaya kulübe ve barınaklar koyduk. Diğer yandan pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasında can dostlarımız bize emanet olacak. Şehrimizin dört bir köşesinde yer alan barınak ve beslenme noktalarına mama ve su takviyesi yaptık. Vatandaşlarımızın da bu konuda içlerinin rahat olmasını istiyoruz. Can dostlarımız bize emanet.”
Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Hasan Şafak ise Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şahin ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi