Şok iddialar: Polis Batuhan Karadeniz'in kapısına dayandı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şok iddialar: Polis Batuhan Karadeniz'in kapısına dayandı!
A
a

Futbolcu Batuhan Karadeniz'in sevgilisi Aleyna Eroğlu, şiddet mağduru olduğunu iddia ederek kendisinden şikâyetçi oldu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Bir televizyon programının yarışmacıları arasında yer alarak adını duyuran sosyal medya içerik üreticisi Aleyna Eroğlu, kendi hesabından gözyaşları içinde videolar yayınlayıp  futbolcu sevgilisi Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü ileri sürdü. Eroğlu, iddia ettiği şiddet sonrasındaki darp izleri için rapor alarak şikayetçi oldu. Eroğlu'nun şikayeti sonrası polis ünlü futbolcunun kapısında bitti. Eroğlu, Karadeniz'in kapının önünde polisler konuştuğu anları da sosyal medya hesabından yayınladı.   

"GÖRDÜĞÜM İLK ŞİDDET DEĞİLDİ"

Aleyna Eroğlu, gözyaşları içinde çektiği videoda vücudundaki darp izlerini göstererek,"Çok çirkin ve iğrenç bir gece geçirdim. Kadına karşı şiddetin her türlüsüne çok karşıyım. Bu benim gördüğüm ilk şiddet değildi. Kaçıncı kez şiddet gördüğümü sayamadım. Çok kötü bir ilişkiden çıktım. Düzelir diye bekledim lakin düzelmedi. Uzaklaştırma kararı aldırdım. Darp raporu alarak şikayetçi oldum. Sevgilisini benim evimin 7 dakika mesafesinde bir yere getirdi. Sen benden çıktın, ben senden ayrıldım. Çünkü ben daha fazla psikolojik ve bedensel şiddet görmek istemiyordum" ifadelerini kullandı. 

Şok iddialar: Polis Batuhan Karadeniz'in kapısına dayandı! 21.03.2023

"KORUMA KARARI ÇIKARTTIM"

"Son 2 senemi hayatımdan silmek istiyorum" diyen Eroğlu, çektiği videodaki konuşmasına şöyle devam etti: "Sana parça parça 300 bin TL verdim. Annemin kredi kartından laptop aldın, 37 bin TL harcadın. Benim kaybettiğimi zannettiğim altın bilekliğimi sattın. Sana hakkımı haram etsem iki cihanda da iki yakan bir araya gelmez. Sen herkesi kazıklayarak gol atıyorsun. Kolumu kapıya sıkıştırdın. Bana bu psikolojik ve bedensel şiddeti yapan kişi Batuhan Karadeniz'dir. Bu gece polisler eşliğinde gittim. Ailemi ve beni küçük düşürecek hareketlerde bulundu. Türk adaletine güveniyorum. Bir insana güvenmenin bedelini çok ağır ödedim. Korunma kararı da çıkarttırdım. Daha önce de bir otelde saçlarımdan sürüklediği görüntüler mevcut. Ben sadece güvendim. Son 2 senemi hayatımdan silmek istiyorum. Bu işi yargıya taşıyacağım."

Şok iddialar: Polis Batuhan Karadeniz'in kapısına dayandı! 21.03.2023


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi