Şok iddia! Yücel İldiz istifadan döndü...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şok iddia! Yücel İldiz istifadan döndü...
A
a

Eskişehirspor'da İstanbulspor yenilgisi sonrası görevi bırakma kararı alan Teknik direktör Yücel İldiz, iki gün süren görüşmeler sonunda ikna edildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un üzerinden kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Ligde ikinci yarıya başlamadan futbolcuların alacaklarını ödeyip Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçiren Eskişehirspor beyaz bir sayfa açarak playoff planları yaparken bir anda büyük bir kaosun ortasında kaldı. İstanbulspor maçı öncesi Hürriyet Güçer'in Ankara'ya gitmesi, maçın kaybedilmesi, Kaan Kanak ve Dorukhan Toköz'ün taraftarlarla tartışması, son olarak da Erkan Zengin'in takımdan ayrılması ile sarsılan Eskişehirspor'da Yücel İldiz'in de istifadan döndüğü ortaya çıktı.

Dün takımla antrenmana çıkan teknik adam, “Bu sefer devam etme kararı aldık. Hiçbir takımı yarı yolda bırakmadım” dedi. Eskişehirspor’dan ayrılık kararı alan teknik direktör Yücel İldiz, Başkan Halil Ünal ile iki gün süren görüşmeler sonunda ikna edilerek takımda tutuldu.Dün tesislerde Elazığ maçı hazırlıkları öncesi açıklama yapan teknik adam, lige iyi başlamak istediklerini fakat ilk maçın hayal kırıklığı olduğunu belirterek, istifa kararı ile ilgili şunları söyledi. “İstifa konusunda uzun uzun konuştuk. Bu sefer devam etme kararı aldık. Hiçbir takımı yarı yolda bırakmadım. Hedefimiz Eskişehirspor’u düzlüğe çıkarmak” dedi. İldiz Erkan Zengin’in takımdan ayrılmasıyla ilgili ise yorum yapmadı.

Eskişehirsporlular Erkan Zengin'e bunu soruyor!​

Erkan Zengin Eskişehirspor'dan ayrıldı

Ne yaptın Kaan Kanak

Dorukhan isyan etti

Şok gelişme! Hürriyet Güçer kayıp

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi