Soğuk Havalar Pazarlarda Meyve Fiyatlarını Etkiledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Soğuk Havalar Pazarlarda Meyve Fiyatlarını Etkiledi
A
a

Afyonkarahisar’Da Kar Yağışıyla Birlikte Pazarlarda Meyve Sebze Fiyatlarında Artış Gözlenirken Pazarcılar Hava Şartlarına Göre Fiyatların Normal Seviyede Seyrettiğini Belirttiler.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’da kar yağışıyla birlikte etkili olan soğuk havalar sent pazarlarında özellikle meyve fiyatlarında artışa neden olurken, pazarcılar hava şartlarının düzelmesiyle fiyatların normal seyrine döneceğini belirtti.
Hafta başında başlan kar yağışıyla birlikte Afyonkarahisar’da kurulan semt pazarlarında da soğuk havanın etkisinin fiyatlara yansıdığı gözlendi. Havaların bir hayli soğuduğu ve gece sıfırın altında 15 dereceyi gördüğü kentte vatandaşlar meyve sebze ihtiyacını gidermek için pazarları tercih etti. Pazarlarda ise portakal, greyfurt, mandalina, muz gibi birçok meyvenin fiyatında artış gözlenirken, sebze fiyatlarında ise bir değişiklik yaşanmadı.
Pazarcı esnafı soğuk havalarda don olayları nedeniyle fiyatların geçici olarak yükselmesinin normal olduğunu belirtirken, çoğu ürünlerde ise fiyatlarlın aynı kaldığını kaydettiler.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi