SOBE Birimi hayata bağlıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç SOBE Birimi hayata bağlıyor
A
a

Odunpazarı Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışmalarına devam eden Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE) Birimi ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri yaşlılara sevgi dolu ellerle uzanıyor. 

Sütiş Eskişehir
Faaliyete geçtiği günden bu yana 3 bin 172 hanede sağlık kontrolü ve ihtiyaç analizleri gerçekleştiren SOBE, Odunpazarı bölgesinde ikamet eden 3 bin 80 ihtiyaç sahibi yaşlıya da her ay periyodik olarak çeşitli konularda hizmet sunuyor. 

Sunduğu hizmetler arasında ev temizliği, kişisel bakım, gıda desteği, kılık kıyafet desteği, boya badana, yakacak desteği, eşya ve çeşitli sağlık ekipmanı desteği sayılabilecek olan SOBE, yanı sıra yaşlılarımıza moral motivasyon desteği ve sosyal aktivite desteği de sağlamaktadır. 

SOBE’nin yaşlı bakım hizmetlerine büyük önem veren Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt tarafından bizzat kurdurulduğunu belirten yetkililer, SOBE’nin ihtiyaç sahibi yaşlılara evde bakım hizmeti sunduğunu kaydetti. SOBE’nin yaşlıların yalnızlığına ortak olarak, onları hayata bağladığını söyleyen yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi’nin geleceğe dönük projeleri arasında yatılı yaşlı bakım merkezi var. Odunpazarı Belediyesi, yaşlılara hak ettikleri insanca yaşama kavuşturmak için çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi