Skandal deprem Tweet'i müdürü açığa aldırttı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Skandal deprem Tweet'i müdürü açığa aldırttı
A
a

Deprem hakkındaki skandal Twitter paylaşımı açığa aldırttı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Irak Süleymaniye'de dün akşam meydana gelen 7,3 şiddetindeki büyük depremin ardından “Bırakalım gebersinler” paylaşımında bulunan Acıbadem Hastanesi'nde birim müdürü olarak görev yaptığı öğrenilen Öznur Ilgan tepkiler üzerine açığa alındı. Ilgan ise hesabının hacklendiğini iddia etti, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dün yaşanan deprem sonrası Twitter hesabından “bırakalım gebersinler” paylaşımında bulunan Özgür Ilgan sosyal medyada büyük tepkiyle karşılaştı. Tepkiler üzerine Ilgan hesabını korumaya almıştı.

Konuyla ilgili Özgür Ilgan’ın çalıştığı Acıbadem Hastanesi’nden açıklama geldi. Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Acıbadem Sağlık Grubu, çalışma ve hizmet anlayışı gereği, din, dil ırk gibi her türlü ayrımcılığın karşısındadır. Dolayısıyla çalışanlarının bu tür söylemlerde bulunmasına da karşıdır. Dün gece Irak’ta meydana gelen ve hepimizi derinden üzen deprem sonrası yapılan paylaşım nedeniyle Öznur Ilgan hesabının hacklenerek bu mesajın atıldığı iddiasıyla bugün Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştur.

Ayrıca kurumumuzun iç birimleri tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Savcılık ve kurumumuz tarafından yapılan inceleme tamamlanana kadar çalışanımız açığa alınmıştır."


 
Kaynak : Cnn Türk
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi