Sivrihisar'dan örnek duyarlılık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sivrihisar'dan örnek duyarlılık!
A
a

Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem nedeni ile 2 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali iptal edildi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem nedeni ile 2 Şubat Pazar günü düzenlenecek olan Sivrihisar Dövme Sucuk Festivali iptal edildi. Belediyeden yapılan açıklamada, festivalde dağıtılması planlanan sucukların deprem bölgelerinde yaşayan depremzede vatandaşlarımıza ikram edilmek üzere Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ve Sivrihisar Belediyesi ekiplerince Elazığ’a ulaştırılacağı belirtildi.
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü konuyla ilgili olarak “Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem tüm ülkemizde olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet, yakınlarına sabır, depremzede olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Birlik ve beraberliğin yaşandığı bugünlerde bizde Sivrihisar Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz Dövme Sucuk Festivalimizi iptal ettik. Yaşanan bu üzücü olaydan dolayı depremzede olan vatandaşlarımızın acılarına ortak olmak adına, şahsım ve belediyemiz ekipleri ile birlikte depremzede vatandaşlarımızın yanında olarak bir nebzede olsa yaralarını sarmak ve acılarını paylaşmak için orada olacağız. Festivalimizde vatandaşlarımıza dağıtacağımız sucukları, Elazığ’da bulunan depremzede vatandaşlarımıza ikram edeceğiz” dedi.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi