Sivrihisar CHP'ye kayyum!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sivrihisar CHP'ye kayyum!
A
a

Eskişehir CHP'de kayyum bombası! Abdülkadir Adar başkanlığındaki CHP il yönetiminin, boş olan Sivrihisar İlçe Başkanlığına bir türlü atama yapamaması üzerine CHP Genel Merkezi duruma el koydu ve olağanüstü kongre kapılması için ilçe yönetimine kayyum atadı

Sütiş Eskişehir

ARİF ANBAR - Anadolu Gazetesi


ESKİŞEHİR İL YÖNETİMİ KRİZ YARATTI
CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar ve yönetimi, boş olan Sivrihisar örgütüne bir türlü atama yapamaması nedeniyle hedef tahtası haline gelmişti. Krizin büyümesi üzerine, CHP Genel Merkezi müdahale etti ve konuyu Merkez Yönetim Kuruluna (MYK) taşıdı. 

MUSTAFA CESUR BAŞKANLIĞINDA YAPILACAK
2 Eylül 2019’da toplanan MYK, tüzüğün 24. maddesinin 5. fıkrasını dayanak göstererek olağanüstü genel kurul yapmak üzere Mustafa Cesur başkanlığında 5 kişiyi ilçe geçici kuruluna atadı.

İŞTE O BEŞ İSİM
CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ile Muharrem Erkek’in imzasıyla gönderilen resmi yazıda olağanüstü kongreyi yapacak olan isimler şöyle belirtildi: Mustafa Cesur, Tahsin Turan, Vural Köseoğlu, Hülya Özinan, Hüseyin Emre.

19 GÜN İÇERİSİNDE YAPILACAK
CHP MYK’nın aldığı bu karar sonrası, 30 gün içerisinde olağanüstü kongre yapılmak zorunda ve bugün itibariyle olağanüstü ilçe kongresine 19 gün kaldı.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi