Sissoko golü attı Fuat Hoca'ya böyle koştu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sissoko golü attı Fuat Hoca'ya böyle koştu!
A
a

Eskişehirspor'un Elazığspor ile oynadığı maçta takımımızın beraberlik golünü atan Sissoko golden sonra teknik direktör Fuat Çapa'ya koştu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu İbrahim Sissoko Elazığspor ile oynanan karşılaşmada çok önemli bir gole imza attı. Maçın 52’nci dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan Fildişili futbolcu çok düzgün bir vuruşla meşin yuvarlığı ağlarla buluştu. Takımının eşitlik golünü atmayı başaran Sissoko gol sevincinin ardından Teknik Direktör Fuat Çapa’ya koştu. Golü hocasıyla paylaşan Sissoko, galibiyet sonrası da çiftetelliyle coştu.

İki gün izin

Spor Toto 1. Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Eskişehirspor, ligin 30’uncu haftasında Elazığspor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek çok önemli bir galibiyet aldı. Puanını 31’e yükselten Şimşekler rakipleriyle puan farkını açtı. Galibiyet sonrası Teknik Direktör Fuat Çapa oyuncularına 2 gün izin verdi. Siyah Kırmızılı ekip ligin 30’uncu haftasında 20 Nisan Cumartesi günü Ümraniyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi