Sissoko bu görüntü ile şaşırttı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sissoko bu görüntü ile şaşırttı
A
a

Eskişehirspor ile sözleşmesini tek taraflı fesh ettikten sonra tekrar takıma katılan Sissoko, ilk antrenmanda sergilediği formuyla herkesi şaşırttı

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Alacakları ödenmediği gerekçesiyle Eskişehirspor’daki sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden İbrahim Sissoko, tekrar yuvaya döndü. Fildişili futbolcu dün tesislere gelerek yönetimle masaya oturdu. Sissoko Es Es’e geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu belirtti. 
Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek ile bir araya gelerek yeni sözleşme yapmak için görüşen İbrahim Sissoko, yeniden Eskişehirspor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Geçtiğimiz sezon transfer yasağı nedeniyle ikinci yarıda forma giyebilen Sissoko, 14 maçta 4 gol ve 4 asist yaparak takıma katkı sunmuştu. Yeni sezon öncesi hiçbir hazırlık kampına katılmayan Sissoko bir an önce eksik kapatmaya çalışacak. 
Taraftarın özellikle bu kamp açıkları nedeniyle form düşüklüğü endişesi bulunuyor. Ancak takımla ilk antrenmanına çıkan Sissoko'nun göbeksiz ve fit görüntüsü sevindirdi.
Fildişi Sahilli oyuncunun takıma kısa sürede adapte olması bekleniyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
koçum benim 16 Ağustos 2019 14:09

şişşoko beklerken sıssoko gibi geldi. kendine iyi bakmış aferin ya da parasızlıktan yemek yiyememiş.

1 14 Cevap Yaz
pompeo 16 Ağustos 2019 13:31

seneye satsinlar bunu yaa ... disiplin yok ... genclere kötü örnek ...

6 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi