Sinan Özeçoğlu'ndan mesaj var...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sinan Özeçoğlu'ndan mesaj var...
A
a

Eskişehirspor Başkanı Sinan Özeçoğlu, kulübün içinde bulunduğu bu zor günlerin, gerçek Eskişehirspor sevdalılarını tanımak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'un zor günler geçirdiğini belirten Başkan Özeçoğlu, bu zor günlerin, gerçek Eskişehirspor sevdalılarını tanımak için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Bu süreç belki bir sınav. Belki de yeniden tüm zorluklara rağmen nasıl ayağa kalkacağımızı göstermek için, Eskişehirsporlu olmanın haklı gururunu anlatmak için önemli bir fırsat” dedi. 
Başkan Sinan Özeçoğlu, Eskişehirspor dergisinin son sayısına yaptığı açıklamalarda, taraftarlara önemli mesajlar verdi.  Tribünlerden gelen biri olarak Eskişehirspor taraftarlarının temsilcisi olduğunu belirten Özeçoğlu’nun açıklamaları şöyle: 

"Değerli Eskişehirspor Sevdalıları

Hepimizin bildiği üzere Eskişehirspor’umuz zorlu bir dönemden geçiyor. Yaşamakta olduğumuz bu günler bizlerin, birbirimize daha sıkı sarılması için önemli günler.
Bu günler aynı zamanda gerçek Eskişehirspor sevdalılarını tanımak, kimin bu yolda nasıl fedakarlık yapabileceğini görmek adına bir o kadarda önemli günler.
Belki bir sınav. Belki de yeniden tüm zorluklara rağmen nasıl ayağa kalkacağımızı göstermek için Eskişehirsporlu olmanın haklı gururunu anlatmak için önemli bir fırsat.
Biz bu zorlu dönemde dahi yönetim olarak gördüğümüzü ve doğru bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz.
Bizler hep ifade ettiğimiz üzere açık, şeffaf bir yönetim anlayışını oluşturmak adına u işe soyunduk. 
Eskişehirspor’umuzu düzlüğe çıkartma yolunda yaptıklarımız ve yapacaklarımızdan doğan sorumlulukları cesaretle üstlenebilecek bir yönetim anlayışıyla şirketleşme yolunda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.
Eskişehirspor’umuza dolayısıyla Eskişehir’imize değer katabilecek projelerin alt yapısını hazırlıyoruz. Bu projeleri hayata geçirmek belki biraz zaman alacak ama emin olun ki bu projeler hayata geçtiğinde, Eskişehirspor’umuz uzun yıllar kimselere muhtaç olmadan hep dimdik ayakta duracak.
Ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarım; büyük ve cefakar taraftarımız için buradayız. Beni biliyorsunuz. 20 yıl önce tribündeyken bugün başkan olarak görevdeyim.
Ben taraftarımızın temsilcisiyim. Taraftarımıza altını çizerek söylemek isterim ki, hiçbir zaman onların başlarını öne eğdirmeyeceğim, eğdirtmeyeceğiz.
Taraftarımız bu yönetime güvenmeye devam ettiği sürece, onların gücü bizim arkamızda olduğu sürece biz Eskişehirspor’umuzu bu zor günlerinden elbirliğiyle çıkaracağız. 
Nefesimizin kesildiği, tökezlediğimiz anlarda bizi tekrar umutlandıran ve ayağa kaldıran sizlerin, yani büyük taraftarımızın desteği olacaktır."
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi