Şimşeklerden çifte mesai

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimşeklerden çifte mesai
A
a

Eskişehirspor’da hafta sonu deplasmanda oynanacak Denizlispor maçı öncesi, Teknik direktör Yücel İldiz, takımda tempoyu arttırdı. Dünü çift çalışma yaparak geçiren Siyah kırmızılı takımda, tek hedef Denizli seferinden kayıpsız dönmek.

Sütiş Eskişehir
TFF 1. Lig 20.hafta maçında, gözler Pazar günü ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor ve Denizlispor arasında oynanacak karşılaşmada olacak.

20.haftaya 18 puanla giren Eskişehirspor, 17 puanla düşme potasında olan Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak.

Her iki takım açısından da büyük önem taşıyan ve kazanan takımın alt sıralardan kurtulma adına önemli bir avantaj yakalayacağı bu mücadeleden, kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapan Eskişehirspor’da, Teknik direktör Yücel İldiz, tedbiri elden bırakmıyor.

Pazartesi günü başlayan Denizlispor maçı hazırlıkları öncesi, futbolcularıyla toplantı yapan ve bu maçın önemine değinen teknik adam, dünü ise çift antrenman ile geçirdi.

Tam kadro Denizli maçına hazırlanan Eskişehirspor için, Denizli maçını başlangıç ve çıkış karşılaşması olarak gören Teknik direktör Yücel İldiz, devre arası yaptığı transferler ile kadrosunu güçlendiren Denizlispor karşısında, zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söyledi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 31 Ocak 2018 15:51

Konya spor Eti ve jahovic le gücüne güç katıyor...bizde tff1.ligde küme düşmememeye oynuyoruz

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi