Şimşekler yola çıkıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimşekler yola çıkıyor
A
a

TFF 1.Lig'in 34.haftasında yarın Altınordu ile karşılaşacak olan Eskişehirspor bugün İzmir’e  gidecek.

Sütiş Eskişehir

Son üç deplasmana uçakla giden Es Es, şampiyonluğun Play-Off’a kalmasının ardından İzmir’e karayoluyla gidecek.
 

Karayoluyla gidecekler

Yarın ligin son haftasında Altınordu ile karşı karşıya gelecek olan Eskişehirspor bu maç için bugün yola çıkıyor. Malatya, Mersin ve Denizli deplasmanlarına özel uçakla giden Kırmızı Şimşekler, İzmir’e karayoluyla gidecek. Bugün öğle yemeğinin ardından saat 14.00 civarı İzmir’e yola çıkacak olan Şimşekler burada son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye geçecek.
 

Eksik çalıştılar

Şimşekler dün 80 dakika süren antrenman yaptı. Tedavilerine devam edilen Ruud Boffin, Kayacan Erdoğan, Axel Meye, Kaan Kanak ve Kaan Gül katılmazken, Kamil Ahmet Çörekçi ve Felix Michel sağlık ekibimiz eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin Play-Off maçlarını düşünerek Altınordu deplasmanına birçok as oyuncusunu götürmeyecek.
 

Play-Off takvimi netleşiyor

Süper Lig’e çıkmak için son şans olan Play-Off’ların maç takvimi yavaş yavaş netleşiyor. Öğrenilen bilgiye göre yarı final maçlarının 25-29 Mayıs tarihleri arasında oynanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Final maçının ise 4 Haziran tarihinde oynanacağı sızan bilgiler arasında. Kesin tarih ve saatler 34’üncü hafta maçlarının ardından açıklanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi