Ahmet Ataç 15 02 2024

Şimşekler çıkışa geçmeyi hedefliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimşekler çıkışa geçmeyi hedefliyor
A
a

Geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor’u deplasmanda yenerek kümede kalma ateşini yakan Eskişehirspor yarın sahasında Şile Yıldız’ı ağırlayacak. Taraftarından yoksun olacak Şimşekler, saat 14.00’de başlayacak olan mücadeleyi kazanarak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Sütiş Eskişehir
Ligde kalma mücadelesi veren Eskişehirspor geçtiğimiz hafta 1922 Konyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup ederek tam 9 maç sonra 3 puana uzanmıştı. Şimşekler yarın saat 14.00’de ağırlayacağı Şile Yıldızspor’u da yenerek çıkışa geçmeye çalışacak. Es Es bu maçın hazırlıklarını ise sıkı bir şekilde geçirdi. Hafta içi Çiftelerspor ile hazırlık maçı yapan takımın oldukça moralli olduğu öğrenildi.
 
7 FUTBOLCU SINIRDA
Es Es’te yarın oynanacak olan Şile Yıldızspor maçı öncesi 7 futbolcunun kart sınırında… Şile maçında Efehan Kaptan, Hasan Alp Altınoluk, Hasan Ulaş Uygur, Yunus Emre Alagöz, Onur Arı, Cihangir Çağlıyan ve Onurhan Uyanık sarı kart görürse bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Hacettepe 1945 maçında forma giyemeyecek. Teknik heyet futbolcuları gereksiz kart konusunda uyardı.

MAÇI GÜNGÖR YÖNETECEK
Yarın 14.00’te Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak Eskişehirspor-Şile Yıldız maçını yönetecek hakem belli oldu. Karşılaşmada Kocaeli Bölgesi C Klasman Hakemi Mehmet Güngör düdük çalacak. Güngör’ün yardımcıları Eren Özçelik ve Gökhan Salduz olacakken dördüncü hakem olarak Hakan Ergin görev yapacak.
 
TARAFTAR OLMAYACAK
Eskişehirspor yarın sahasında oynayacağı Şile Yıldızspor karşılaşmasında taraftarından yoksun olacak. Derincespor ile oynanan ve sahasında rakibine 2-1 kaybeden Eskişehirspor, maç sonunda PFDK’ya sevk edilmişti. Kötü ve çirkin tezahüratın bu sezon 5’inci kez tekrarlanmasından dolayı Es Es’e seyircisiz oynama cezası verilmişti. Yarın 14.00’te Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maçta Siyah-Kırmızılı taraftarlar olamayacak. Şile taraftarı ise maçı deplasman tribününden takip edebilecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 28 Ocak 2023 17:24

Bu haftada vukuatsız geçerse kazanırsak bidaha kimse tutamaz bizi

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi