Ahmet Ataç 15 02 2024

Simavlı Gençler Prag Yolcusu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Simavlı Gençler Prag Yolcusu
A
a

Simav Eynal Mesleki Ve Teknik Anadolu Liseli Gençler Prag Yolcuğu Öncesi Belediiye Başkanı Avukat Adil Biçer'i Ziyaret Etti

Sütiş Eskişehir
Simav Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan, ‘Erasmus + Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği’ faaliyeti kapsamında 8 öğrenci ve 2 idareciyle Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrine gideceği belirtildi. Simav Belediye Başkanı Adil Biçer’i ziyaret eden teknik ekip, ilgili proje kapsamında High / Scope yaklaşımının amaçları ve temel ilkeleri hakkında bilgi verdi.
Simav Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Kağan Ulu, “2019-1-TR-01-KA102-063655 numaralı erken çocukluk eğitiminde High/Scope yaklaşımı konuları projeleri ile, 12’inci sınıftan 8 öğrencimiz ve Müdür Yardımcımız Serdar Şahin ile birlikte Prag şehrine gidiyoruz. Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde yapılacak olan eğitim çalışmalarından etkin öğrenme kazanımları ile dönmeyi umut ediyoruz” dedi.
Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Eynal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin proje öğrencilerini tebrik ederek, sınıf düzenini çocuklarla birlikte oluşturma konularında edinilen bilgilerin ilçede uygulanarak, eğitime katkı sağlanması dileklerinde bulundu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi