Simav’Da Megapol Şehir Planlaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Simav’Da Megapol Şehir Planlaması
A
a

Sağda - Sağlık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı (Sgeb) Ve Megapol Şehir Planlama İcra Kurulu Başkanı Mustafa Geylani Ortada- Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer Solda - Anadolu Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Nursel Bilgili

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Simav ilçesinde, hazırlıkları sürdürülen megapol şehir planlaması ve projelerin görüşüldüğü bir ziyaret gerçekleştirildi. Sağlık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı (SGEB) ve Megapol Şehir Planlama İcra Kurulu Başkanı Mustafa Geylani, Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer’i makamında ziyaret etti.
Başkan Biçer, Simav’ın çehresinin değiştirilip, termal turizmin merkezi olma yolunda mega projeler hazırlandığını belirtti. Biçer “Sağlık Turizmi Geliştirme Birliği Başkanı (SGEB) ve Megapol Şehir Planlama İcra Kurulu Başkanı Mustafa Geylani ile yapmış olduğumuz görüşmede, termal ilçemiz Simav’ın fiziki görünümü ile termal turizmin geliştirilmesi için planlanan yatırımlar ve projelerimiz hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Mustafa Geylani’ye ve Anadolu Basın Yayın Birliği İstanbul İl Başkanı Nursel Bilgiliye teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi