Silah Ve Uyuşturucu Ticareti Yaptığı Öne Sürülen 2 Kişi Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Silah Ve Uyuşturucu Ticareti Yaptığı Öne Sürülen 2 Kişi Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar’Da Silah Ve Uyuşturucu Ticareti Yaptığı İddia Edilen Şahıslara Yönelik Jandarma Tarafından Yapılan Operasyonda 2 Kişi Tutuklanırken, Çok Sayıda Silah Ve Uyuşturucu Da Operasyonda Ele Geçirildi.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da silah ve uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen şahıslara yönelik jandarma tarafından yapılan operasyonda 2 kişi tutuklanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu da operasyonda ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, operasyon Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Dinar ilçesi Tatarlı beldesinde gerçekleştirildi. Beldede H.İ.Ç. ve A.B., isimli şahısların uyuşturucu madde ticareti ve yasa dışı silah ticareti yaptıkları konusunda bilgi alan ekipler harekete geçti. Şahısların ev ve iş yerlerine baskın düzenleyen ekipler yaptıkları aramalarda 16 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 1 gram kokain, 17 gram metamfetamin, 86 gram kenevir tohumu, hassas terazi, tescilsiz motosiklet ve çok sayıda mermi ele geçirildi.
Olayın ardından gözaltına alınan H.İ.Ç. ve A.B., isimli şahıslar işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi