Seyitgazi'de iftar buluşmaları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Seyitgazi'de iftar buluşmaları
A
a

Seyitgazi Belediyesinin geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının 5'incisi Sarayören ve Taşlık mahallelerinde düzenlenen iftar programları ile başladı. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Ramazan ayında toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen iftar buluşmalarında yüzlerce vatandaş aynı sofrada orucunu açmanın mutluluğunu yaşadı. Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın'ın da katıldığı iftar programında kurulan sofralarında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Kalın, iftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte yemek kazanlarının başına geçerek, vatandaşlara iftar yemeği dağıttı. 

Ramazan ayında birlikte iftar yapmanın önemine değinen Başkan Kalın "On bir ayın sultanı dediğimiz mübarek Ramazan ayında sizlerle bir araya gelmenin manevi huzurunu yaşıyoruz. Değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve paylaşmanın yoğun olarak yaşandığı iftar programımıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Muhabbet, bereket ve Ramazan sevinci ile taşan iftar soframızda sizlerle aynı sofrada orucumuzu açmak mutlulukların en büyüğü. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" ifadelerini kullandı. 

Vatandaşlar da düzenlenen iftar programından dolayı Başkan Kalın'a memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Kalın, iftar sonrasında Taşlık ve Sarayören mahalle sakinlerinin evlerine çat kapı ziyaretlerde de bulundu. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi