Sergen Yalçın sürprizi! Yeni takımı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sergen Yalçın sürprizi! Yeni takımı...
A
a

Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma hesapları yapan ve kritik maçlar oynayan Atiker Konyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek'in görevine son verildi, yerine Sergen Yalçın ile anlaşıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz'den önce görev yapan Sergen Yalçın sürpriz bir kararla Atiker Konyaspor ile anlaşmaya vardı. 

Konyaspor'un bugün evinde Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 kaybettiği maç sonrası Mehmet Özdilek ile yollar ayrıldı. Bu karardan birkaç saat sonra da kulüp Sergen Yalçın ile el sıkıştı.

Atiker Konyaspor, teknik direktörlük için Sergen Yalçın için anlaştı. Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Sergen Yalçın'ın Salı günü takımın başında olacağını açıkladı.Atiker Konyaspor, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenildikleri maç sonrası teknik direkter Mehmet Özdilek ile yolları ayırdı. Yeşil Beyazlılar, takımın yeni teknik direktörü konusunda fazla beklemedi. Konyaspor, Sergen Yalçın ile prensip anlaşmasına vardı. 

Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü anlaşmayı sosyal medya hesabından duyururken, "Yönetim Kurulumuz Sergen Yalçın’la prensipte anlaşmış bulunup salı günü takımımızın başında olacaktır." açıklamasını yaptı. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi