Sergen Yalçın'dan olay Fenerbahçe videosu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sergen Yalçın'dan olay Fenerbahçe videosu
A
a

Alanyaspor'la başarılı bir grafik çizen Sergen Yalçın'ın, Fenerbahçe galibiyetini kutladığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da da kısa bir dönem teknik direktörlük yapan Sergen Yalçın, yönetimindeki Alanyaspor ile Süper Lig'de müthiş bir performans gösterdi. Alanyaspor yaşanan talihsiz trafik kazasına kadar ligde ilk 5'i zorlarken son maçlarda alınan kötü sonuçlarla 8. sıraya geriledi.

Sergen Yalçın'ın başarılı performansıyla çıkış yakalayan Alanyaspor, ligin 29. haftasında Fenerbahçe'yi de yenmişti. Bu maçın ardından çekilmiş bir videoda Sergen Hoca'nın keyifli anları kameralara yansıyor.

F.BAHÇE KÜME HATTINDA, BİZ İLK 5'E OYNUYORUZ

Alanyaspor'un Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği karşılaşma sonrası Sergen Yalçın'ın odasında çekilmiş görüntüler sosyal medyanın gündemine geldi.

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan videoa Sergen Yalçın, "Abi aramızda fark var. Adamlar (Fenerbahçe) kümede kalmaya çalışıyor, ben beşinciliğe oynuyorum" ifadelerini kullanıyor. Yalçın'ın bu sözlerinin ardından sigara yaktığı da görülüyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi