Semih Güler Adana Demirspor'da ilk maçında gol attı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Semih Güler Adana Demirspor'da ilk maçında gol attı
A
a

Eskişehirspor'dan Adana Demirspor'a transfer olan Semih Güler ayağının tozuyla hazırlık maçına çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü attı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor'da alacaklarının ödenmemesi üzerine sözleşmesini fesh eden ve Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan Semih Güler herkesi şaşırtmıştı. Alacakları ödenmediği için boşa çıkan Semih Güler, Teknik Direktör Fuat Çapa ile yaptığı görüşmede, “Biraz kafamı toparlamam gerekiyor” demişti. Semih bu sözlerin ardından 2 gün izin alarak kamptan ayrılmıştı. Güler kamptan ayrılmasının üzerinden 1 gün geçmeden Adana Demirspor'a transfer oldu.

Ayağının tozuyla maça çıkıp gol attı

Eskişehirspor'dan Adana Demirspor'a transfer olan Semih Güler ayağının tozuyla hazırlık maçına çıktı ve bir de gol attı. Adana Demirspor'un Giresunspor ile yaptığı hazırlık maçına ilk 11'de başlayan Semih Güler, uzun süre 0-0 devam eden maçın 83. dakikasında gol attı ve takımını galibiyete taşıdı.

Semih Güler Adana Demirspor'da ilk maçında gol attı

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet KAHRAMAN 15 Ocak 2019 12:00

Sezon sonunda gitse hiç bir şey söylemezdim. Yazıklar olsun sana. Zaten sezon bittiğinde verdiğin o demeç (Helallik) senin sezon bitmeden AD.sporla görüştüğünün kanıtıdır. AD.spor yönetimi ve Y. Vural'a da yazıklar olsun.

1 3 Cevap Yaz
EsEs 14 Ocak 2019 19:21

İzinin 2. gününde gol EsEs kaptanı.Yazıklar olsun

1 3 Cevap Yaz
2625 14 Ocak 2019 19:21

O attığı gol kendisine ve Yılmaz Vural gitsin.

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi