Ahmet Ataç 15 02 2024

Semih Güler: Fedakarlık yapmaya hazırım

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Semih Güler: Fedakarlık yapmaya hazırım
A
a

Eskişehirspor'da geride bıraktığımız sezonda gösterdiği performansla takımın vazgeçilmezi olan Semih Güler takımda kalmak için fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor forması altında bu sezon başarılı bir performans sergileyen Semih Güler önemli açıklamalarda bulundu. Sözleşmesi sona ermesine rağmen henüz hiçbir kulüple anlaşmadığını söyleyen Semih Güler, “Benim önceliğim Eskişehirspor. Kongre sürecini yakından takip ediyorum. Bende herkes gibi 6 Haziran’ı bekliyorum. Ben burada çok mutluyum Eskişehirspor camiasını çok seviyorum” dedi.

Yerimiz süper Lig 

Elinden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu söyleyen Semih Güler, “Eskişehirspor’un yeri burası değil. Bu camia bu büyük tarafar buraları hak etmiyor. Bende elimden gelen tüm fedakarlığı yapmaya hazırım. Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayıp ait olduğu yere yani Süper Lig’e yükselmesi gerekiyor. İnşallah bunu başarırız” ifadelerine yer verdi. 

Öncelikleri Burası 

Furgan Polat’ın ardından Semih Güler’de önceliğini Eskişehirspor’a verdi. Her iki genç oyuncuda sözleşmesinin sona ermesine rağmen hiçbir kulüple anlaşmadı. Bu iki oyuncunun yeni yönetimle birlikte masaya oturmaya hazır olduğu ve önümüzdeki sezonda Eskişehirspor’un başarısı için ter dökmek istediği öğrenildi. Yeni yönetimin seçimden sonra ilk işi sözleşmesi sona eren futbolcularla nikah tazelemek olacak. 

Kaynak: Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi