Selim Gündüzalp kimdir, kaç yaşında vefat etti?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Selim Gündüzalp kimdir, kaç yaşında vefat etti?
A
a

Selim Gündüzalp, ölüm haberinin ardından "Selim Gündüzalp kimdir, Selim Gündüzalp kaç yaşında vefat etti ve Selim Gündüzalp'ın gerçek adı" gibi sorularla araştırılmaya başlandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Anadolu Gazetesi olarak Selim Gündüzalp kimdir, kaç yaşında vefat etti ve gerçek adı nedir gibi bilgileri sizin için derledik.

Zafer Dergisi kurucusu ve genel yayın yönetmeni Selim Gündüzalp geçirdiği kalp krizi neticesinde vefat etti. Hitabet kabiliyeti ve yazmış olduğu kitaplarla tanınan Selim Gündüzalp, köşe yazarlığı da yapmıştır. 

Selim Gündüzalp kimdir?

Selim Gündüzalp, 1951 yılında Adapazarı'nda dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Selçuk Yıldırım olan Selim  Gündüzalp, İstanbul Eğitim Enstitüsü'nde Türke Bölümü'nden mezun olmuştur. Zafer Dergisi'nde çalışmaya başlayan Selim Gündüzalp, bir süre sonra Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlenmiştir.

“Ölüm ve Ötesi” adlı ilk kitabı 1985’de Cihan Yayınları’nda neşroldu. 1986’da Zafer Yayınları’nda, aile serisinde “Ölüm Son Değildir” adlı kitabı çıktı. 1991 yılında “Ölüm Son Değildir” adlı kitabı, küçük cep kitabı olarak basıldı. Ölüm Son Değildir 1, 2 ve 3 adlı kitapları, sırasıyla 1999, 2001 ve 2002 yıllarında basıldı. 1991 yılında Zafer Yayınları’nın da kurucusu olan Selim Gündüzalp, 2002’den itibaren toplamı 15 adet olan öykü dizisi kitaplarını çıkarmaya başladı.

Bunların dışında birçok esere imza atan Selim gündüzalp, 13 Eylül 2017 tarihinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 66 yaşında hayata gözlerini yummuştur.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi