Şehit Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz Dualarla Anıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehit Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz Dualarla Anıldı
A
a

Suriye'nin İdlib Bölgesinde Rejim Unsurlarının Saldırısı Sonucu Şehit Olan Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz, Şehadetinin Yıl Dönümünde Kabri Başında Dualarla Anıldı. Vali Ali Çelik, “Vatan Uğruna Yapılabilecek En Büyük Fedakârlığı Yaparak Şehitlik Mertebesine Ulaşan Kahramanlarımızı Rahmet Ve Minnetle Anıyorum. Sizler Bize Kahramanlarımızın Emanetlerisiniz. Her Zaman Yanınızdayız” Dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz, şehadetinin yıl dönümünde kabri başında dualarla anıldı. Vali Ali Çelik, “Vatan uğruna yapılabilecek en büyük fedakârlığı yaparak şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Sizler bize kahramanlarımızın emanetlerisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.
2020 yılında rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz, şehadetinin birinci yıl dönümünde Kütahya Hava Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı. Anma programına; Kütahya Valisi Ali Çelik, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Halil Gök, şehit babası Hüseyin Yılmaz, şehidin annesi Hatice Yılmaz ile yakınları katıldı.
Kur’an-ı Kerim okunan programda Şehit Piyade Uzman Onbaşı Muhammed Yılmaz ile bütün şehitler için dualar edildi. Şehidin ailesine sabırlar dileyen Vali Ali Çelik, “Vatan uğruna yapılabilecek en büyük fedakârlığı yaparak şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Sizler bize kahramanlarımızın emanetlerisiniz. Her zaman yanınızdayız” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi