Ahmet Ataç 15 02 2024

Şehit Mithat Dunca’nın eşi: İntikamını çok şükür almışlar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehit Mithat Dunca’nın eşi: İntikamını çok şükür almışlar
A
a

Zeytin Dalı Harekatında şehit olan Eskişehirli Piyade Binbaşı Mithat Dunca son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin tabutuna sarılan eşi Lütfiye Dunca, “İntikamını aldılar, rahat uyu aşkım” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sütiş Eskişehir

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü 'Zeytin Dalı Harekatı'nda, yaralanan ve tedavi gördüğü Hatay Devlet Hastanesi’nde şehit olan Piyade Binbaşı Mithat Dunca’yı (43) son yolcuğuna binlerce Eskişehirli uğurladı.

AFRİN’DEN MESAJ GELDİ
Suriye'nin Afrin bölgesini teröristlerden arındırmaya yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şehir merkezinin Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu tarafından kontrol altına alınmasının ardından Mehmetçik kent meydanında bir araya gelerek hilal oluşturdu. Burada Mehmetçik tarafından çekilen görüntülerde harekatta görev alan komutan, Mehmetçik'e seslendiği konuşmasında, "Bu zafer öncelikli olarak Çanakkale şehitleri, ardından bu harekatta şehit olmuş 46 personelimize ve ÖSO'dan şehit olmuş personelimize, özelinde Şükrü Ünlü uzman çavuşumuza, Mithat Dunca binbaşıya armağan olsun. Mithat Dunca'nın eşi Lütfiye Hanım, kardeşleri Mustafa ve Metin, Mithat'ın intikamı yerde kalmadı, intikamını aldık. Lütfiye hanım sen rahat et, burada 200 kardeşin var, saygılar" ifadelerini kullandı.

MEHMETÇİK SAĞOLSUN
Afrin'deki askerlerin, kent merkezini ele geçirmesinin ardından gönderdiği video mesajı izleyen şehit Dunca'nın eşi Lütfiye Dunca, "Eşimin intikamını çok şükür almışlar. O da orada rahat uyuyacak. Bizim de içimiz soğuyacak. Sağ olsunlar" diye konuştu.

Şehide kızından asker selamı!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi