Ahmet Ataç 15 02 2024

Şehir susuyor 'ARMA' direniyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehir susuyor 'ARMA' direniyor!
A
a

Sezonun başından beri türlü sorunlarla boğuşan Eskişehirspor, en zorlu günlerinde yalnızlığa ter edildi.

Sütiş Eskişehir
Konuşması gerekenler ısrarla susuyor. Taraftar ve takım ise direniyor. Rize karşısında geriye düşen takım, taraftarın büyük desteği ve hırsla bir puanı almayı bildi.
 
İlk devre gol yok
Oyuna her iki takımda temkinli başladı. İlk 45 dakikada oyununun büyük bölümü Eskişehirspor yarı sahasında oynandı. Bu yarıda Rizespor sahanın hakimi görünse de ilk tehlikeli atak Siyah Kırmızılılardan geldi.  5’inci dakikada ceza sahasının sağ köşesinden kazanılan çift vuruşta topa son vuran Bruno topu auta attı. Yine 16’ncı dakikada Erkan’ın sağ taraftan getirip ceza sahasının içinde Bruno’yla buluşturduğu topa röveşata girişiminde bulunan golcü futbolcu isabetsiz bir vuruş yapınca pozisyon kaçtı.
 
Süleyman golü attı
Dakika 41’de Kayacan Rizespor atağında gole fırsat vermedi. 42’de Ofoedu Rize ceza sahasının sağ çaprazından vurduğu sert şut rakipten kornere çıktı. İlk yarı golsüz kapandı.  Kırmızı Şimşekler oyunu Rize yarı sahasına yığdı. Karadeniz ekibine müthiş bir baskı kuran Eskişehirspor 49 ve 52’nci dakikalarda Ofoedu ile 2 fırsattan yararlanamadı. 56. Dakikada konuk takımın çıktığı ilk atak golle sonuçlandı. Süleyman Koç sağdan gelen ortaya ceza sahası içinde çok düzgün bir vuruş yaparak Kayacan’ı avladı.

Rakip kaleye müthiş baskı
Bu gol Eskişehirspor’u daha da kamçıladı. Özellikle 60 ve 70’nci dakikalarda Rizespor karşısında adeta tek kale oynayan Siyah-Kırmızılı takım önemli gol fırsatlarını değerlendiremedi. 60’ta Ofoedu’nun sert şutunu Gökhan kurtardı. 61’de yine Ofoedu’nun ceza sahasının sol köşesinden vurduğu düzgün şutu Gökhan aynı güzellikte kornere çeldi.  62’de Hürriyet’in sert vuruşu yine Gökhan’da kaldı. 69’da yine Hürriyet’i ceza sahasının hemen dışından vurduğu sert şut üstten auta çıktı.
 
Hasan puanı kurtardı
71’de bu kez Bruno bir gol fırsatından yararlanamadı.  73’de Rizespor adına ikinci yarının ilk ciddi gol fırsatını yakalayan Samudio kötü bir vuruşla pozisyonu değerlendiremedi. 81’de bu kez ceza sahası dışından gelen çok sert bir şutu müthiş bir refleksle kornere attı. 88’de Rizespor ceza sahası içinde meydana gelen karambolde Semih Şentürk’ün pasını değerlendiren Hasan Ayaroğlu topu iğne deliğinden geçirircesine Rize fileleriyle buluşturdu.  Kalan dakikalarda Es Es baskı kursa da galibiyeti getirecek gol gelmedi maç 1-1 sona erdi.
 

#EskişehirsporYokOluyor

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
diyarbakir;li taraftar 27 Kasım 2017 16:55

YAZIKLAR OLSUN SIZE...15 ZENGIN BIR ARAYA GELIP BI YONETIM OLUSTURAMADINIZMI..? YAZIKLAR OLSUN ESES GIBI BIR MARKAYI REZIL ETTINIZ..ESKISEHIRSPOR OLMASA ESKISEHIR YOZGAT KIM GELIR KIM KONUSUR...ESKISEHIRLI DEGILIM AMA ESES..LIYIM ...SIZIN GIBI YONETICILERE LANET OLSUN 45 MILYON EURO BORCU OLAN MARKA IFLAS ETTIRILIRMI... tukuruyum sizin gibi ataturkcu kente...

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi