Şehir magandaları şimdi de bunlara göz dikti...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehir magandaları şimdi de bunlara göz dikti...
A
a

Bilecik’te şehir magandaları soğuk kış günlerinde kapalı durakta bulunan ve vatandaşların ısınmasını sağlayan ısıtıcıyı yerinden sökerek kullanılamaz hale getirirken, hırsızlar güvenlik kamera görüntüleri ile tespit edildi.

Sütiş Eskişehir
Bilecik haberleri... Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Yeni Mahalle Yeşil Camii önünde hizmet veren kapalı duraktaki ısıtıcıya zarar veren şehir magandalarının kimliği ise kapalı duraklarda bulunan 24 saat ve kesintisiz olarak kayıt alan kamera görüntülerinden tespit edildi.



Görüntülerde şehir magandalarının ısıtıcının koruyucu kutusunu, ısıtıcının kablolarını sökmeleri ve ısıtıcıyı çalışamaz hale getirmeleri yer alıyor. Olayın hemen ardından belediye ekipleri ısıtıcıdaki sorunu gidererek montajını tamamladı ve vatandaşların kullanımına sundu. Polis ekipleri de şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.



Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Lazım değil bize 26 Ocak 2020 00:16

Evet evet bu tarz duraklara gerek yok Eskişehir'de! Çalarlar falan diye yapmamak için gerekçe olur bizim duraklara bu tür ısıtıcı falan düşünmeyen belediye için. Sakın yapmayın aman böyle bir şey. Zaten alışkın Eskişehir halkı soğuk havada yasamaya, ayazda duraklarda beklemeye! Halkını düşünen sosyal demokrat ve halkçı parti halkı için heykel yapmaya devam eder sadece...

5 6 Cevap Yaz
İlhan 25 Ocak 2020 21:11

Chp li belediyeler neden bu kadar ilgisiz bu tür sorunlara!

7 5 Cevap Yaz
Eses 25 Ocak 2020 19:32

Sayın hakimler; Allah Rızası için serbest bırakmayın. Ceza indirimi de uygulamayın. Bunlara herkese örnek olacak bir ceza verin ki diğerleri de bir daha teşebbüs edemesin. Polisin de şevki kırılıyor. Adamlar yakalayıp adalete teslim ediyor. İlk duruşmada serbest kalıyor. Yeter artık.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi