Şehir bu maça kilitlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehir bu maça kilitlendi
A
a

Hem Eskişehirspor hem de Samsuspor açısından hayati önem taşıyan karşılaşmada geri sayım başladı. Her iki kulübün de kaderine etki edecek kritik maçta 20 bin Siyah Kırmızılı taraftar maç saatini bekliyor

Sütiş Eskişehir
KAZANAN RAHATLAYACAK
Ligde kalma mücadelesinde sonucun son derece belirleyici olacağı karşılaşmada Eskişehirspor, 3 puan üzerinde 14’üncü sırada yer alan Samsunspor’u ağırlayacak. Kazanan ekibin büyük oranda rahatlayacağı maçta alt lige düşmenin getireceği olumsuzlukların farkında olan Siyah-Kırmızılı camiada adeta seferberlik ilan edildi. Bütün şehrin kilitlendiği  karşılaşma Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu’na tarihi bir gün yaşatacak.

BİLET SATIŞLARINDA PATLAMA   
Geçtiğimiz  sezon Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanan  Göztepe maçında Eskişehirspor’u  22 bin taraftar desteklemişti. Yarın saat 13.00’de oynanacak Samsunspor maçında bu rakama yaklaşılması bekleniyor. Tarihi maçta kale arkası biletler1 TL’den, maraton tribünü biletler 5 TL’den VİP tribünü biletler ise 10 TL’den satılıyor. 17 bine yakın bilet satılırken bu sayının yarın 20 bini aşması bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi