Şehidimiz Eskişehir'den mezun olmuştu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehidimiz Eskişehir'den mezun olmuştu
A
a

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in Salihli’deki baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidimizin Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunu olduğu öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine havan mermisi düşmesi sonucu şehit olan Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in Salihli’deki baba evine Türk bayrağı asıldı. 2 yıl önce Şanlıurfa Merkez Vergi Dairesi Müdürlüğü'ne atanan Güneş’in 1 yıldır Akçakale görevli olduğu ve Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGÜ) mezunu olduğu öğrenildi.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, sehit düşen Güneş için bir mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda, "Eli kanlı PKK/PYD-YPG’li teröristlerin bugün Akçakale’de sivil yerleşim yerlerine yaptığı havan/roket saldırılarında şehit düşen ve Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü mezunumuz Gelir Uzman Yardımcısı Cihan Güneş’in şehadet haberini almış olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Acılı ailemize, yakınlarına ve aziz Türk miletine baş sağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi