Ahmet Ataç 15 02 2024

Savunmaya özel önlemler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Savunmaya özel önlemler
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü oynanan son karşılaşmalarda yenilen fazla goller yüzünden savunmaya özel önlem almaya devam ediyor. Deneyimli teknik adam son yapılan antrenmanlarda takımına ağırlıklı olarak savunma çalıştırıyor.

Sütiş Eskişehir
3 maçta 10 gol
Ligde son oynadığı 3 karşılaşmada kalesinde 10 gol gören Eskişehirspor’da savunma hataları göze çarpmıştı. Teknik Direktör Fuat Çapa lige verilen milli ara ile birlikte takımına savunma çalıştırmaya başladı. Altınordu maçının ardından önceliğini savunma çalışmasına veren Çapa, bu taktiğini Konyaspor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında uyguladı.

Yeniden önlem
Konyaspor ile karşılaşmada iyi bir performans sergileyen savunma hattı aynı başarıyı Fenerbahçe karşısında gösteremedi. Fenerbahçe ile oynanan hazırlık karşılaşmada oldukça kötü bir performans sergileyen savunma hattı Çapa’nın beğenisini alamadı. Deneyimli teknik adam bu maçın ardından savunma hattına yeniden önlem almaya başladı.

Savunmayı değiştirebilir
Takımına Fenerbahçe maçında yapılan hataları gösteren Fuat Çapa bu hataların tekrarlanmamasını istedi. Çapa’nın Salı günü ligde oynanan olan İstanbulspor karşılaşmasında sakatlığı sona eren Mevlüt Çelik ile birlikte Erdal Akdari’yi savunma hattında oynatması bekleniyor. Sağ bekte Feyzi, sol bekte ise Cemali’ye forma vermeyi düşünüyor.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi