Ahmet Ataç 15 02 2024

Satışa Hazır Uyuşturucu İle Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Satışa Hazır Uyuşturucu İle Yakalanan 5 Şüpheli Tutuklandı
A
a

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Gerçekleştirdiği Operasyonda, Satışa Hazır Halde Bulunan Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği operasyonda, satışa hazır halde bulunan uyuşturucu madde ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen operasyonda, satışa hazır 8 pakette 10,12 gram metamfetamin, 3 adet ecstasy hap, 1 adet hassas terazi, 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı, 1 adet uyuşturucu madde paketlemede kullanıldığı değerlendirilen alüminyum folyo, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet tabanca fişeği, ile 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.
Öte yandan İstanbul ilinden uyuşturucu madde getirdiği belirlenen 2 şüpheli de 112 gram metamfetamin maddesi ile birlikte yakalandı. Konu ile ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde, 5 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi